Home »

 
 

Kontaktet

 

Gallery

img_0505 OLYMPUS DIGITAL CAMERA p OLYMPUS DIGITAL CAMERA festa-e-abetares-9 excursion-spiritual-journey-lower-school-013 kop13 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dy adresat e kontaktit për shkollën “Protagonistët”

Zyra kryesore e shkollës

Rruga e Kavajës ndërtesa ngjitur me Kishën Orthodhokse

Klasat nga e IV–ët deri në të IX–të, dhe gjimnazi

Telefoni fiks: 04 242 4770

Celuari: 069 20 85 009

Email: info@protagonistschool.org and

finance@protagonistschool.org

Klasat nga e I–rë deri në të III–të

Ndërtesa pranë Kishës së Shën Prokopit, në parkun e madh të liqenit

Telefoni fiks: 04 224 0851

Celulari: 069 20 85 009

Email:  info@protagonistschool.org (zyra kryesore)

DATA TË RËNDËSISHME

16 Masr 2017: Takim me prindër me klasat III-XII; ora 16:00-18:00 te rruga e Kavajës---------------------------------------- 16 Mars 2017: Takim me prindër me klasat I-II; ora 14:00-16:00 te shkolla te liqeni.

Kalendari ynë dinamik

Kërkoni

Pushimet e shkollës

DATA TË RËNDËSISHME PËR PERIUDHËN

MARS-PRILL

7 Mars – Mësimi mbaron në orën 10:00

8 Mars – Mësimi mbaron në orën 12:00

14 Mars – Pushim  “Dita e Verës”

22 Mars – Pushim “Dita e Novruzit”

31 Mars – Pushim “Pushimet e Prillit”

14 Prill – Pushim  “E premte e zeze”

17 Prill – Pushim “Pashkët”