Home »

 
 

Misioni i Shkollës

 

Gallery

dec-19-010-copy-2 dec-19-022 img_0761 img_0760 dec-19-002 dec-19-010 dec-19-013 dec-19-028 dec20-002-copy dec-19-005-copy-copy

Gallery

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 14937112_10207794940175658_346643166_n dec-19-022 OLYMPUS DIGITAL CAMERA 1465113_710811848929445_1747020644_n img_1770 OLYMPUS DIGITAL CAMERA festa-e-abetares-4

Misioni i shkollës “Protagonistët” është të edukojë nxënësit në një atmosferë pozitive dhe plot respekt, ku ata mund të zbulojnë dhe vlerësojnë të qënit unik, ku mund të tregojnë potencialin e tyre të plotë. Ne e realizojmë këtë mision duke e mësuar fëmijën në “tërësinë e tij”, për nevojat e tij intelektuale, emocionale, fizike, sociale dhe shpirtërore. Të gjitha këto arrihen duke mbajtur një nivel të lartë dhe rigoroz akademik, dhe duke inkurajuar zhvillimin e karakterit. Ata duhet të kuptojnë se të qenit udhëheqës dhe të pasurit një të ardhme të suksesshme varet nga një standart i lartë moral.

DATA TË RËNDËSISHME

2 Nëntor - Takim me prindër: Klasat 3 - 12 ora: 16:00 - 18:00-------------------- Klasat 1-2 ora: 14-16 te shkolla te Liqeni

Rreth nesh

Kalendari ynë dinamik

Kërkoni

Pushimet e shkollës

 Ky libër është shkruar nga mësuesja e  gjuhës Greke znj. Florentina Bejdullaj, në shkollën: “Protagonistët”.

I urojmë suksese për krijimin e saj!