Home > Archive for Uncategorized

Akt konstatimi

Të dashur prindër dhe nxënës, urojmë që të jeni të gjithe mirë dhe nuk keni pasur dëmtime nga tërmeti. Nesër, diten e hëne, me lejen nga Instituti i Ndërtimit dhe MASR, do të rifillojmë procesin mësimor. Në javën që...