Home > Uncategorized > Dezinfektim i godinave të shkollës

Të dashur prindër dhe nxënës, urojmë që të jeni të gjithe mirë me shëndet!

Në kuadër të situatës që ndodhemi shkolla jonë ka marrë masat për dezinfektimin e godinave të saj. Më poshtë gjeni të listuara certifikatat e dezinfektimit për secilën godinë.

Sinqerisht, Georgia Bendo

Drejtore Administrative e Shkollës Protagonistët