Home > Kampionati Europian Ekipor On Line i shkollave, Protagonistët

Shkolla Jo Publike “Protagonistët ” Tiranë,
është shkolla e parë shqiptare që po merr pjesë ne Kampionatin Europian Ekipor OnLine të shkollave (roundi 6 në 7 gjithsej)
http://www.ecuschoolsinternet2019.org/
Shkolla Protagonistët, nxënës të së cilës janë shahistët e rinj: Klean Shuqja, Adrian Guri, vëllezërit Boci, Ekaterina Gjoka, është e vetmja shkollë pjesmarrëse shqiptare e cila plotësoi kushtin e pjesëmarrjes me një skuadër, 2 djem dhe 2 vajza ( nga e  njëjta shkollë)
Kjo shkollë, falë mbeshtetjes dhe angazhimit të znj. Georgia Bendo- Drejtore, ka filluar vitin mësimor me hapjen e klasave të shahut, rreth 70 nxenes, ku jane angazhuar specialistet tane Llambi Pasko dhe Kristaq Andoni, si dhe shahistet tane te rinj, nen partneritetin dhe mbeshtetjen e prinderve . 
Suksese!