Home > Kontaktet


View Larger Map

Rruga e Kavajës ndërtesa ngjitur me Kishën Orthodhokse

Klasat nga e III deri në të IX–të, dhe gjimnazi

Telefoni fiks: 04 242 4770

Email: info@protagonistschool.org 

finance@protagonistschool.org


View Larger Map

Ndërtesa pranë Kishës së Shën Prokopit, në parkun e madh të liqenit

Klasat nga e I–rë deri në të II–të

Telefoni fiks: 04 224 0851

Email:  info@protagonistschool.org 

finance@protagonistschool.org