Home »

 
 

Tetori – Respekti

 

Gallery

protagonist-park-school-nov-2011-076 2011-011 respect-project-4-6 img_0870 more-concert-pictures-017 img_0784 img_0730 img_0908 img_0790 img_0794

RESPEKTI: Të tregojmë considerate për veten, të tjerët dhe botën përreth

Respekti është:

 • Të themi të lutem, faleminderit dhe më falni
 • Të presim me durim kur jemi në rradhë
 • Të mbajmë qetësi kur të tjerët janë duke folur
 • Të dëgjojmë me vëmendje
 • Të jemi të sjellshëm dhe të gatshëm për t’i ndihmuar të gjithë
 • Të trajtojmë mire kafshët
 • _____________________________
 • _____________________________

Respekti nuk është:

 • Të bërtasim dhe të ngacmojmë me duar
 • Të futemi pa rradhë
 • Të pretendojmë vëmendje
 • Të ndërpresim të tjerët kur janë duke folur
 • Të tallemi me njerëzit
 • Të lëndojmë kafshët apo të mos kujdesemi per to
 • _____________________________
 • _____________________________

DATA TË RËNDËSISHME

E enjte më 3 Nëntor 2016 - Takim me prindërit: Klasat 6 - 12 ora: 16:00 - 18:00 E premte më 4 Nëntor 2016 - Takim me prindërit: Klasat 1 - 5 ora: 16:00 - 18:00

Programi i Karakterit

Kalendari ynë dinamik

Kërkoni